zondag 5 juni 2011

Pixel rokje voor mezelf :)




Vorig weekend hielp ik mee op Petit bazaar (een beurs waar hippe webwinkels even een echte winkel hebben) Ik werkte er bij een super leuk stoffen winkeltje: Vermiljoen (bij vele bloggers wel bekend vermoed ik, en anders moet je zeker eens op de site gaan kijken als je van mooie stofjes houd---> vermiljoenshop) Je zal waarschijnlijk wel weten dat met mijn lichte verslaving aan mooie stofjes ik daar op de juiste plaats stond en ik niet zonder enkele metertjes stof naar huis kon vertrekken. :) Ik kocht deze mooie stof van free spirit en maakte er een rokje van voor mezelf. Ik gebruikte geen patroontje maar baseerde me een beetje op een rokje dat ik een tijdje geleden kocht bij H&M. 



Aan het stofje hangt nog een leuk verhaaltje want deze is ontworpen door: Jay McCarroll. Jay ... wie ? zal je misschien denken. Maar de trouwe kijkers van "Project Runway" zullen hem misschien snel herkennen als ze naar de foto hieronder kijken. Hij was namelijk de winnaar bij de eerste reeks van "Project runway"

Meer info vind je HIER!!!




5 opmerkingen:

  1. wat leuk dat je bij vermiljoen hielp! Ik heb ook stofjes gekocht bij haar! was een van de eerste klanten op zaterdag! Wat een leuk stofje! En tof dat het een stof van Jay is. Ik volg project runway ook al vanaf de eerste reeks!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. @kaketoetje: zo leuk dan heb ik je waarschijnlijk gezien (onbewust) :) en bedankt ulrike(zusje)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Heel mooi! En alles zo mooi assorti: riem, schoenen, vestje..

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Supermooi rokje! En zoals hotelmama hierboven vind ik het totaalplaatje ook geweldig :)

    BeantwoordenVerwijderen