zaterdag 19 maart 2011

ik ben verslaafd / i'm addicted

Ja ja ik geef het toe ik ben stofjes verslaafd, pfff en dan ;)

Gisteren kreeg ik een briefje want ik was niet thuis en enkel mezelf (met identiteits-kaart) mocht het pakje aannemen pfff (en ik wachte nu al zo lang op mijn pakje :( ) Maarja geen gezeur vandaag heel snel (met de fiets in de regen) naar het post kantoor gereden en mijn pakje in ontvangst genomen. Ik ben snel naar huis gereden en mijn pakje snel geopend en daar waren ze mijn vier mooie stofjes helemaal uit Hongkong naar mij gekomen :) Er zat ook nog een mega schattig zakje rond en helemaal in het midden vond ik nog een mooi rolletje plakband met kleine konijntjes op.

En ik had de dag ervoor (schaam schaam) nog vier andere stofjes gekocht bij de banier. Maar het waren wel heel kleine lapjes dus dat telt niet echt mee hé (praat ze zichzelf weer goed) 
super leuk pakje met zo een touwtje :)

het schattige zakje dat er rond zat

egeltjes vogeltjes uiltjes en Kokka stofje

stofjes van tilda

hier kocht ik de bovenste stofjes echt super !!!!

En dan denk je dat ik wel een tijdje verder kan, neeeeeeee ik wil nog nog stofjes :) (wat ben ik weer hebberig, ik steek het maar op mijn verslaving aan stofjes) dus weet je niet wat doen met je stofjes? 1 adres: Hier Of weet je leuke sites met mooie (en liefst goedkope) stofjes, laat het me zeker weten.

groetjes Dietlinde van bij Lovelylinde


7 opmerkingen:

 1. Een geweldige stoflink, merciekes ...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oooh dat zakje is inderdaad veel te schattig! En je stofjes zijn inderdaad méga cute!!! EN! Jij gaat der zeker en vast weer iets schoon van maken!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heb een bestelling laten komen van bij Fabricworm (uit de VS), niet supergoedkoop, soms integendeel, maar ook keuze te over! Ik heb er verschillende uren van twee dagen over gedaan om alle stofjes te bekijken... nieuwgierig? www.fabricworm.com.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. was gisteren ook op die site aan het kijken echt mooie stofjes maar toch prijzig zoals je zegt ;) spijtig

  BeantwoordenVerwijderen
 5. verdorie! Ik ben in de zomer nog een maand in HK geweest.. had ik het geweten. Helaas naaide ik toen nog niet, want ze hebben daar ook heeeelveeel lintjes-winkels!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. je kan ze ook online bestellen als het een troost is :) ik zou zo wel de hele wereld willen rond reizen opzoek naar leuk stofjes maar ik vrees dat mijn portemonnee niet mee wil :( hihi

  BeantwoordenVerwijderen