donderdag 3 februari 2011

New York ??? Iemand er al geweest ???

Ik denk erover na om eens een reisje te maken naar New York. Ik vroeg me af of er iemand van jullie bloggers al naar daar geweest is en/of jullie enkele tips voor me hebben??? Doen Of Niet that's the question!!!

5 opmerkingen:

 1. Oh NY...een zalige stad. Ellis Island is een aanrader.voor de rest vind ik zelf ronddwalen in de stad het fijnste. We nemen steeds de bus en stappen af als we iets leuk zien.
  Als je besluit te gaan,mail mij dan maar en ik zal je dan wat toffe adressen bezorgen. Maar al wat creatieve tips:Purl in Soho en Brooklyn General store in Brooklyn.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ooo heeel erg bedankt voor je reactie en als ik besluit te gaan vraag ik je zeker om wat tips :)
  groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het MoMA en Guggenheimmuseum, Empire State Building op een zonnige, onbewolkte dag bezoeken (en het niet eng vinden om volgepropt in een lift een heleboel verdiepingen omhoog te moeten, maar de lift gaat dan wel weer van zoef...)
  Wandelen over de Brooklyn Bridge, door Central Park. Gewoon lekker slenteren door de verschillende wijken en je kunt je hart ophalen op shopgebied. Je zal je geen 1 seconde vervelen. Wel moet rekening houden met lange wachttijden en strenge controles.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. danje 100% heppie voor je tips

  nog een vraagje waar (welke stads deeltje of straat) kan je leuk shoppen tegen een niet te hoge prijs (prijsklasse h&m, zara...)???

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mijn petekind en zus gaan in maart, als ik leuke tips hoor en ik vergeet het niet geef ik het je door.

  BeantwoordenVerwijderen