vrijdag 10 december 2010

The fallen Angels

In Gent zijn er nog zoveeeeeel leuke winkeltjes die je echt moet ontdekken, waaronder een van mijn favorieten the fallen angels in de Jan Breydelstraat.
"The fallen angels" is een super leuk winkeltje in het hartje van Gent. Ze verkopen heel leuke snuisterijen (oude postkaarten, leuke stempels, stikkers, posters, koekjes dozen, speelgoed van vroeger en nu, ...) Je moet zeker eens gaan kijken. Je zult niet weten waar eerst  te kijken overal ligt of hangt er wel iets leuks.
Ben je opzoek naar een origineel cadeau, dan ben je zeker aan het juiste adres. En je word er alvast met open armen  en een glimlach ontvangen.Een paar weken geleden starte "de fallen angels" een sinterklaas wedstrijd voor jong en oud.
Iedereen mocht deelnemen. Je stuurde gewoon een leuke tekening, kaartje, gedichtje of iets anders creatief op, natuurlijk gericht naar de Sint. De werkjes werden allemaal uitgehangen in de etalage van de winkel zo konden de voorbijgangers genieten van de leuke werkjes.
Zondag werd ik blij verrast toen het bleek dat ik de winnaar was geworden. (ik sprong een gat in de lucht en das niet bij wijze van spreken maar echt!!! hihi) Zeg je nu in jezelf "had ik ook maar meegedaan , maar te laat" Nee hoor ik heb gehoord dat ze volgend jaar weer een leuke wedstrijd gaan houden dus hou mijn blog in het oog en dan laat ik jullie op voorhand weten wanneer deze start.  (of volg the fallen angels gewoon op facebook!!!)

Heb jij ook zo een winkeltje waarvan je zegt dit is een verborgen schat laat je het ons dan zeker weten dat we daar dan ook eens een kijkje kunnen  gaan kijken!!!The Fallen Angels
Jan Breydelstraat 29-31
9000 Ghent
Belgium
Web. http://www.the-fallen-angels.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten