maandag 25 oktober 2010

Mijn 1ste award !!!

Ik kreeg van JAM @ oostende deze award
De bedoeling is dat ik 7 dingen over mezelf met jullie deel en dan de award doorgeef aan een een andere blogger.  Daar gaat ie dan :

1. Mijn naam is Dietlinde, een beetje speciaal (net als ik) en weinig gehoord, maar ik hou ervan en zou hem niet willen ruilen.

2. Mijn droom is om ooit zelf een eigen winkeltje te kunnen openen met al de spulletjes die ik zelf maak. Daarvoor studeer ik nu sinds kort bedrijfsbeheer om zo misschien een stapje dichter te komen bij mijn droom.

3. Als ik een stoffenwinkel of beurs binnen kom word ik helemaal gek en kan mijn enthousiasme niet op. Ik droom er dan van om al die stoffen thuis te hebben, en dan maar uitpikken, afrollen en knippen wat je nodig hebt.

4.Stiekem lees ik bijna elke dag mijn horoscoop, of ik hem geloof hangt af van wat er geschreven word: als dat niet naar mijn zin is denk ik gewoon "horoscopen das toch maar gezever" maar als er iets instaat wat ik leuk vind denk ik "wel ja dat zou wel eens waar kunnen zijn" hihihihi 

5. Ik woon te sint-Amandsberg (dit is juist naast gent), ik vind het super om hier te wonen binnen vijf min bij de leuke winkels;) en zou hier eigenlijk wel kunnen blijven wonen.

6.Ik hou van reizen, en wil graag nog heeel veel gaan bezoeken.( waar ik tot nu toe al ben geweest: Frankrijk, Londen, Nederland, Berlijn, Spanje, Canada, Turkije, Tunesiƫ, Zweden en Noorwegen telt Groot hertogdom Luxemburg ook mee ??? en die paar uurtjes op de luchthaven in chcago??? Nee zeker ;)

7. Ik hou van koken en dingen uitproberen en hoop later over zo een mooie Kitchen Aid (mixer) te beschikken.

Zelf geef ik deze award aan : Love a four letter word (of mijn zusje ulrike)

5 opmerkingen:

 1. Gefeliciteerd met de mooie award! Een hele fijne avond en alvast een leuke woensdag. xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @saskia dankje wel
  @ ulrike i know (smile smile)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je hebt inderdaad een mooie en weinig voorkomende naam. Mijn metekindje heet bijna hetzelfde, namelijk Diedelinde. Die naam ben ik dus meer gewend dan jouw naam. Alhoewel die dus ook behoorlijk weinig voorkomt. Maar eerlijk is eerlijk: ik vind beide namen erg mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. dankje wel, ik ken ook iemand met de naam diedelinde maar niemand met mijn naam vind ik niet erg hoor (eigenlijk gewoon wel leuk je krijgt altijd van die opmerkingen die naam heb ik nog niet gehoord of amaai die is speciaal enzo dus vind het helemaal niet erg :)

  BeantwoordenVerwijderen