zondag 19 juni 2011

Kussentje met afbeelding geboorte kaartje voor schommelstoeltje






geboorte kaart




 Design geboorte kaartje by:

Leen Persoons, van Squirrel on the rock.





Het kussentje is op maat gemaakt voor het stoeltje en kan door middel van de knoopjes aan de onderzijde makkelijk verwijderd worden en zo gewassen worden. (binnenste buiten ter bescherming van de applicatie) Aan de bovenzijde is de afbeelding van het geboorte kaartje aangebracht en aan de achter hoekjes zitten telkens 2 lintjes bevestigd. Zo kan je het kussentje met een strikje of een knoop aan het stoeltje bevestigen.

Het geboortekaartje werd ontworpen door:
Leen Persoons, van Squirrel on the rock.


bezoek zeker eens haar facebook pagina:
 http://www.facebook.com/pages/Squirrel-On-The-Rock/97542306241

of de website:
http://www.squirrel-on-the-rock.be/

dinsdag 7 juni 2011

Pixel kussen

En omdat ik helemaal verliefd ben op de stof :) maakte ik met de overschot van de stof een kussen cover voor in de zetel. Hij is heel mooi gelukt en past heel mooi bij de rest van de kussen(hoop). Ik ben echt helemaal weg van het stofje en zou er echt nog heel veel meer van kunnen maken maar ja we mogen ook niet overdrijven hé...

Hier wat fotoows :



zondag 5 juni 2011

Pixel rokje voor mezelf :)




Vorig weekend hielp ik mee op Petit bazaar (een beurs waar hippe webwinkels even een echte winkel hebben) Ik werkte er bij een super leuk stoffen winkeltje: Vermiljoen (bij vele bloggers wel bekend vermoed ik, en anders moet je zeker eens op de site gaan kijken als je van mooie stofjes houd---> vermiljoenshop) Je zal waarschijnlijk wel weten dat met mijn lichte verslaving aan mooie stofjes ik daar op de juiste plaats stond en ik niet zonder enkele metertjes stof naar huis kon vertrekken. :) Ik kocht deze mooie stof van free spirit en maakte er een rokje van voor mezelf. Ik gebruikte geen patroontje maar baseerde me een beetje op een rokje dat ik een tijdje geleden kocht bij H&M. 



Aan het stofje hangt nog een leuk verhaaltje want deze is ontworpen door: Jay McCarroll. Jay ... wie ? zal je misschien denken. Maar de trouwe kijkers van "Project Runway" zullen hem misschien snel herkennen als ze naar de foto hieronder kijken. Hij was namelijk de winnaar bij de eerste reeks van "Project runway"

Meer info vind je HIER!!!




woensdag 1 juni 2011

het give away slaapmaskertje



a dreamer of dreams




Ik had niet echt zin om weer identiek hetzelfde maskertje te maken voor de give away dus maakte ik een variant op het slaapmaskertje van mijn zusje.

Op de voorzijde staat de tekst die Joke (onze give away winnares ) koos voor haar maskertje. ---> "a dreamer of dreams"

En op de achterzijde plaatste ik een zelfgemaakte tekening van de flying Panda.